Fii destept!

Aceasta pagina este dedicata tuturor vizitatorilor site-ului meu care au afaceri mari sau mici sau care se gandesc sa isi deschida o afacere. Indiferent in ce domeniu de activitate va incadrati, fie el croitorie, design de orice fel, sau sunteti pur si simplu pasionati de handmade si de lucruri personalizate. Va invit sa fiti alaturi de mine si de partenerii mei. Idea principala este urmatoarea: De multe ori credem ca a pune ceva in practica este destul de greu, credem ca este costisitor, sau ca nu suntem destul de calificati pentru a incerca sa punem visele noastre in practica. Este total gresit!

Am multi prieteni cu afaceri in croitorie, reconditionare si design mobilier, design interior, sau cu afaceri in domeniul produselor naturale-bio, toate in Romania, toate cu potential fabulos. Cu alte cuvinte, lucrurile bune se pot intampla, trebuie doar multa munca, rabdare, perseverenta, credinta in visurile voastre si nu in ultimul rand curaj!

Cei care m-au ajutat si ma ajuta sunt onorata sa vii prezint dar si incantata sa va recomand serviciile lor.

Servicii extraordinare de: Housting: gazduire web, Gazduire Web Dedicata, Gazduire Web VPS SSD, si de fapt, aici gasiti toate instrumentele pentru a porni orice afacere online (magazin online, site-uri de prezentare, blog-uri, forum-uri, reviste, brosuri, site-uri de portofoliu etc.)
O alta sursa care este extraordinara, si se imbina perfect cu prima, se refera la consultanta in domeniul managementului, markentingului, a mediului online, a externalizarii. Pe scrut, aici o sa gasiti toate resursele de care aveti nevoie dumneavoastra indiferent de domeniul de activitate. Aici puteti vedea oferta: Oferta servicii si posibilitati de formare a unui parteneriat strategic.

Se spune: Nu face altora, ceea ce tie nu-ti place! Dar chiar din contra, cei specificati mai sus m-au ajutat foarte mult, si doresc sa va ajute si pe dumneavoastra.