Comanda

Din lipsa temporara de stoc comenzile nu se pot onora. Ne cerem scuze pt inconvenienta!

Speram sa revenim cat de curand!

Despre comanda si livrare

Ma bucur ca ati intrat si in magazinul meu. Sper sa gasiti lucruri care sa va placa si sa mai treceti si alta data pe la mine. Se poate intampla ca produsele afisate in site sa nu fie pe stoc, asta se va clarifica in urma comenzii deja plasate, pe email sau la telefon. Shopping placut !


 

Plata

Comanda minima este de 30 de lei (fara transport).

Plata bunurilor se va face ramburs – la primirea coletului


 

Livrare

In Oradea voi livra personal si fara costuri.

Coletul cu ramburs este trimis cu Posta Romana si pretul transportului variaza in functie de greutate, destinatie si ramburs, intre 10 si 20 lei optional se poate trimite si cu un curier rapid (lucrez cu Fan Curier si Cargus) dar numai la cerere – aici costurile sunt mai măricele intre 20 si 25 lei, depinde de greutatea coletului, dar coletul ajunge de obicei in 24 de ore.

Coletul este trimis in maxim 2 zile după clarificarea tuturor detaliilor (telefonic).

Inainte de expediere, eu ma voi asigura ca produsele au fost ambalate corespunzator, drept urmare, nu imi asum deteriorarea acestora pe parcursul livrarii. In acest caz, nu ezitati sa ma contactati.


 

Anulare

Daca doriti sa anulati comanda, nu este nici o problema, – va rog doar sa imi spuneti inainte de a trimite coletul – nu vreau sa platesc taxe postale sau transport dublu fiinca e extrem de neplacut si pe langa pierderea suferita raman cu bucatile de material care nu le mai pot vinde, am patit si e foarte neplacut, sper sa ma intelegeti!

Inca ceva:

Pentru orice detaliu legat de produse ma gasiti pe email: elena@culei.eu sau la 0744206899 – la telefon va raspunde Elena sau Florin sau puteti trimite si SMS si sigur veti primi un raspuns.

De asemenea, dupa primirea coletelor, va rog sa-mi scrieti un feed-back pe email, in site sau pe facebook.

Multumesc inca o data de vizita si sa aveti o zi minunata in continuare!